Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přechodná pěstounská péče, to je jeden velký omyl. Vytrhnout dítě z prostředí ve kterém žije a poslat ho dál, to je horší, než když žije v dětském domově do své plnoletosti.

Nechápu ani ty občany, kteří toto provozují, jsou snad bez srdce, nebo co je vede k tomu, že doslova odloží do další náruče dítě, o které se doposud starali.

Všichni kdo máme doma domácí zvíře si na něj tak zvykneme a dostane se nám pod kůži natolik, že bychom ho nikdy nikam nedali, stáráme se o něj až do stáří a když nám umírá jsme nešťastní a nezapomínáme. Stejně i to zvíře, když mu odejde páníček, je ve stresu, nežere a smutní.

Jak se s tím má vypořádat ten malý človíček, který se dostane do kolotoče pěstounské péče a podle potřeby se pohybuje z jedné rodiny do druhé.

Je to nešetrné opatření a motivace peněz musí být velká, když dokáže nahradit stesk, který musí v těch, kteří mají srdce, přetrvat, obzvlášť když se situace opakuje.:-(

0 1
možnosti

Vy a vaše názory jste velký omyl. Nemá smysl vám nic vysvětlovat....

Já bych i to zvíře, raději dala do rodiny než do útulku, natož DÍTĚ !!!

0 0
možnosti

Ano, vždy je na místě vyhodnocení stávajících zkušeností a odborná diskuse vedoucí k případným změnám v zájmu dětí. R^

0 0
možnosti

Pestounstvi neni dobra vec. Kdyz uz tak adopce. Predstavte si, ze jako pestou vypiplate dite a kdyz je mu 14 let, tak si biologicti rodice vzpomenou ze kluk je uz dost stary na corku a holka na prostituci a vezmou si je zpet.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS